00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

סלמון בקראסט

אחת המנות האהובות על משפחתי קלה ומהירת הכנה 

פילה סלמון בקראסט 

החומרים 

פילה סלמון שלם 

1 כוס פרורי לחם פאנקו 

1/2 כוס פיסטוקים גרוסים /גרעיני חמניה/דלעת-מיקס 

כף סוכר חום

כפית שום קצוצה

כפית ג׳ינגר קציץ  

כפית עלי תימין קצוצים

מלח פלפל

2 כפות סילאן

2 כפות שמן זית 

מלח גס 

פלפל גרוס

אופן ההכנה 

נוודא כי הסלמון נקי מעצמות 

נניח את הדג ע״ג נייר אפייה ונמרח את הדג בשמן זית,שום קצוץ וג׳ינגר נטפטף כף סילאן ומעל נפזר

את פירורי הפנקו  וסוכר חום באופן אחיד,נתבל במלח פלפל ותימין נזלף  מעל הכל סילאן ואת

הגרעינים נכסה בנייר כסף ונאפה בתנור שחומם מראש  ל 180 מעלות ל-15 עד 20 דק`(תלוי בגודל הנתח)

בסיום נוריד את נייר הכסף ונעביר למצב גריל לעוד 5 דק׳ בסופו של התהליך יתקבל דג בעל שיכבה עליונה

פריכה ובעלת צבע אגוזי לצד נימחות משגעת בחלקו הפנימי.

נגיש לצד סלט ירוק רענן בתיאבון

עד כאן אשמח לראותכם נותנים like בדף שלי 

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת