00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

צ'ילי עם בשר ( צ'ילי קון קורנה)

תבשיל מקסיקני עם קיצור דרך 

(שעועית מקופסא)

 

מה מכינים:

 

4 כפות שמן זית

2 בצלים גדולים  קצוצים

שן שום כתושה

500 גרם בשר טחון (מומלץ צלעות)

1-2 עגבניות טריות חתוכות לקוביות

קופסא של שועעית ברוטב עגבניות

פלפל ירוק/צהוב/אדום אחד פרוס לרצועות

קופסא קטנה רסק עגבניות

 

תערובת התיבול:

          כפית מלח בישול

          ¾ כפית סוכר

          1/2 כפית פפריקה מתוקה

          1/2 כפית פלפל שחור גרוס

          1/2  כפית צ'ילי גרוס

          1/2 כפית אורגנו יבש

 

 

 

אופן ההכנה:

 

1: מטגנים בשמן זית את הבצל מזהיבים קלות.

2: מוסיפים את הבשר הטחון (במידה וקפוא מופשר לחלוטין...) ומפוררים אותו תוך כיד טיגון עד שמתפורר לגמרי!!! מוסיפים בסוף את השום

3: מוסיפים את רסק העגבניות מטגני ם אותו כחצי דקה תוך כדי עירבוב ומוסיפים את השעועית כולל המים ומערבבים.

לא מוסיפים מעבר לזה מים, אף שנראה כאילו שצריך בהתחלה זאת הטעיה

4: מוסיפים את העגבניות והפלפל הירוק/כתום בוחשים היטב ומבשלים על להבה קטנה כשעה. מערבבים מידי פעם כי נוטה לשקוע ויכול להשרף

לאחר כחצי שעה מוסיפים את התבלינים.

 

אפשרויות נוספות:

אם לא מכינים משעועית מקופסא, אלא יבשה (לאחר השריה של 24 שעות, להחליף מים פעמיים במהלך ההשריה) יש להשתמש בכ-350 גרם שעועית

ולהוסיף חצי כוס מים 

אפשר להוסיף לתבשיל גם קופסאת תירס מסוננת, טעים והופך את המנה לקלילה יותר.

 

בתאבון...........

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת