00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

עוגיות שוקולד צ'יפס וחלבה

 

 

 

 

 

 

הבקר קמתי כהרגלי והתיישבתי מול הצג עם קפה מהביל של הבקר. שניות ספורות חלפו עד לרגע שנמחק מפני חיוך הבקר  לנוכח הודעה מפתיעה על כך שפייסבוק חסמה לי את הפרופיל בטענה שהשתמשתי בשם שאינו שלי. עודי נלחצת מהסיטואציה שמא פרצו לי לחשבון הפרופיל ניסיתי לרענן את השם ולא הצלחתי. פניתי דרך "צור קשר" אל מי שניתן לפנות ואין לי מושג אם יש מי שקורא או מאזין לצרותי... בנתיים בחרתי  להפיג את יגוני על עוגיות שוקולד צ'יפה נימוחות כדי להעלות חצי חיוך על פני...  הצעירים שהתעוררו מניחוחות האפיה טענו שהיה להם כדאי.

 

המרכיבים:

כף שוקולית

2 כוסות קמח

שקית סוכר וניל

2 ביצים שלמות

200 גרם מחמאה

שקית אבקת אפיה

כוס סוכר לבן או חום 

100 גרם פירורי חלבה פיסטוק

300 גרם שוקולד צ'יפס - שקית 

 

 

ההכנה:

בקערת המקסר ערבבתי את כל החומרים היבשים. הוספתי את המחמאה תוך כדי פעולת המקסר,

הוספתי את הביצים ואת שאר החומרים שברשימת המרכיבים. 

כאשר העיסה היתה הומוגנית הוספתי את שקית השוקולד צ'יפס.

ערכתי עוגיות על גבי תבניות מרופדות בניר אפייה מרחק 3 ס"מ 

האפייה: בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות בחום 180 מעלות. ציננתי על גבי רשת.

 

 

בתאבון

 

 

 

 

 

תודה לכם שהגעתם שוב לכאן והכרתם עוד חלק ממני. אשמח ויותר כשתגיבו.

מזמינה אתכם לדף הפייסבוק שלי

  שלכם תפו  

  

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת