44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

סדנת בישול ואפיה ויטה פרי גליל בקונספט " יום שני ללא בשר "

סדנת בישול  ואפיה ויטה פרי גליל בקונספט " יום שני ...

ויטה- אתם בוודאי זוכרים "לא טעית זהו ויטה" מאז עברו אי אילו שנים וויטה פרי גליל היא תשלובת עם מספר תחומים שרובם ככולם בתחום הקולינארי ובתחום הקונדיטוריה.

אז כדי שלא נלך לאיבוד ויטה פרי גליל- מספקת מגוון רחב של מוצרי בישול,מוצרי עגבניות וירקות איכותיים, עוגות ועוגיות בעבודת יד,מיים מינרלים ועוד.

המותגים המרוכזים תחת מטריית התשלובת: 

סלטי יד המלך- הוקם ב 1986 מתמחה בייצור סלטי איכות בטעם ביתי.

ויטה- נוסטלגית- הוקמה ב1937 כמפעל משפחתי -ריבות שימורים ואבקות מרק ו.."לא טעית זהו ויטה"

פרי גליל- 1951 מפעל בחצור הגלילית עיבוד של גידולי שדה ותוצרת חקלאית מכל הארץ-שימורים ומוצרים קפואים וכן פרנסה ליותר מ-300 משפחות מהאיזור.

טל וטרי- מילוז מפעל עגבניות וותיק מ 1965    -   100000 טון עגבניות בעונה מהזריעה ועד לעיבוד במפעל- זוכרים את תמונת העובד החייכן המשופם עם ארגז עגבניות טרי ?זה טל וטרי.

קפולסקי- מותג שמעלה בנו זכרונות טובים של עוגות ובתי קפה נוסטלגיים שהיינו מבלים בהם לרוב בשנות השמונים המאוחרות ותחילת התשעים, כיום זוהי קונדיטוריה בנתניה עם 50 עובדים והכל בתחום הקינוחים והמתוקים.

יקבי בנימינה-יקב משנת 1952 במושבה הציורית בנימינה הוקם ע"י יוסף זלצר, יין איכותי  ואהבה ליין שמורגשת מהלגימה הראשונה.

PERRIER- השמפניה של המים -מים נדירים במיוחד ממעין שבVERGEZE שבדרום צרפת, מים עדינים גם מוגזים, לאחר שתלגמו תרצו גם להשאיר לכם את הבקבוק הכחול הנדיר בבית.

VITTEL- מותג מ 1854 או אז גילו הצרפתים שטבלו במי המעיינות של ספא VITTEL שבהרי VOSGES את השפעתם המופלאה של שתיית המים האלו על הגוף, כעבור מספר שנים קיבלו המים הכרה של משרד הבריאות הצרפתי-ומאז הפכו למותג מים מהידועים בעולם.

עתה משעשינו היכרות עם התשלובת ומוצריה הגיע הזמן לעבוד עם חומרי הגלם הרבים שמציעה התשלובת ולייצר לנו יום שני אחד בשבוע שהוא "יום ללא בשר"- וכפי שתראו יש כאן הרבה אופציות ליצור ארוחה מושלמת!

אז בין לגימה אחת לשניה מהמים המינרלים והיין המשובח של יקבי בנימינה-הופקדו לעזור לנו  במלאכה לא פחות מ 3 שפים מ"דן גורמה" - היה שמח וכמו בכל סדנא מוצלחת

זכינו לשולחן עמוס כל טוב עם כל יצירות הסדנא- טוב כמעט..חלק הספקנו לאכול כבר בסדנא..

כמו למשל את הצ'יפס הזה שהשתדרג בקלות עם גרידת לימון רוזמרין קצוץ  ומלח.-תנסו בבית!

חומרי גלם שיהפכו לארוחה טובה!

זו פינה שהכינו לכבוד הפיצות שיאפו פה ברוב הוד והדר- מודים מודים לא התאפקנו ושלחנו ידינו  פעם אחר פעם לארטישוק הזה -ו..גם לכל השאר..

אז מה יש לנו כבר מוכן?

מים צלולים מצרפת, ארטישוק חתוך לפיצה פלפלונים מתוקים וצבעוניים קלויים וממולאים בגבינות - ופינוק של פוקצ'ות עם ים גרעינים לנשנש בין לבין.

בנות מה אתן מכינות? פלפלים ממולאים?  אפשר???

כל הכבוד בנות - הצ'יפס הזה משהו..מעניין מה לחלי ממן יש לאמר  על זה?..

וזו השניה בה הסתובבו הראשים - כי משהו גלש מהסיר של יונית..

תביטו לרגע בקישואים הצהובים והיפים האלו, ופרחי הכרוביות והברוקולי -קפואים של פרי גליל ממתינים במגש לתורם

זוכרים שסיפרתי לכם שהסיר של יונית גלש? אז מה היה בסיר אתם שואלים? פולנטה טרייה עם ביצה עלומה וכמהין. ופטריות מעל..אני חייבת לציין שכולם עמדו יפה בתור כדי לקבל מהמנה הקסומה הזו. אח..איזה התפוצצות של טעמים בחיך.

פיצות פיצות לכולם- עם ארטישוק ומוצרלה טריה, עם ביצים, ירק, גבינות..תהיו בטוחים שיצא מצויין !

ריגטוני אל פורנו- עם גבינת עיזים,ברוקולי וריגטוני- מאמה מיה.

קיש כרובית וגבינה כחולה עם פרמזן וטימין..

זוכרים את הפלפים הממולאים בגבינות? טבלו אותם בסולת תירס וטיגנו בשמן עמוק-חם פריך ומלא בטעם טוב.

כן הכל כבר בשולחן-לאכול הגיע זמן..הקדירה במרכז השולחן מרק חומוס ועגבניות איטלקי במרקם עשיר משובח מזכיר את מרק  "החרירה" המרוקאי של אמא.

תשלובת ויטה פרי גליל

חזון וערך חברתי- לשמור על איכות הסביבה ליישם תקני איכות קפדניים ולהיות גורם מרכזי ומשפיע בשוק המזון הישראלי.

לקוחות התשלובת- רשתות שיווק גדולות, שוק מוסדי, שוק תעשייתי, ושוק פרטי לא מאורגן, ייצוא חלק מהתוצרת לאירופה ארה"ב וקנדה.

איכות ובקרה מדרגה ראשונה- תקנות בינלאומיים ,נהלים וחוקים של מדינת ישראל.

הפנים קדימה- מספר מעבדות מתקדמות ומשוכללות לקבוצה, בהן פועלים מהנדסי מזון, טכנולוגי מזון ושפים מומחים.

נו..מסתבר שאפשר  יום אחד ללא בשר .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,486,131
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת