00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מבין האצבעות

קציצות קישואים ועדשים אפויות

 

חומרים:

1 כוס עדשים כתומות

2 קישואים קלופים ומגוררים על פומפיה גסה.

1 גזר קלוף ומגורר על פומפיה דקה

1 בצל מגורר על פומפיה גסה

1 ביצה

2 כפות פירורי לחם

מלח, פלפל, מעט אגוז מוסקט.

 

שוטפים היטב את העדשים תחת מים זורמים ומבשלים בסיר עם מים כרבע שעה.

סוחטים הייטב את כל הירקות המגוררים ומעבירים לקערת ערבוב, מסננים את עדשים ומוסיפים לקערה, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב, 

יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על גבי נייר  אפיה משומן קלות, אופים בתנור ב180 מעלות כ25 דקות, עד שמזהיבות מלמטה, מוציאים, הופכים בתבנית ומחזירים לעוד 10 דקות בערך.

              

בתאבון.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פיה 25 אלא אם צויין אחרת