22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

קאפקייק'ס וניל ושבבי שוקולד בציפוי קרם שוקולד מריר

קאפקייק'ס וניל ושבבי שוקולד בציפוי קרם שוקולד מריר

להלן סיפור אמיתי: בתור ילדה, המעדן האהוב עליי היה "מעדן הגולן". הפשוט ביותר, בטעם שוקולד. לא הסכמתי לאכול מהמתחרים שהיו... היה משהו במרקם של "מעדן הגולן" שהיה נעים וטעים לי במיוחד.

כשטעמתי את מעדן "ג'וי" (joyisjoy#) החדש של "שטראוס", אשר תופס את מקומו של "מעדן הגולן", חוויתי הנאה קטנה, כאשר חזרתי לרגע קטן אחורה בזמן...

כשקיבלתי מארז של מעדני "ג'וי" להתנסות, מיד פינקתי את הסובבים אותי בטעימות: המשפחה כמובן, עמיתות לעבודה וחברות ללימודים... כל רגע ביום מתאים לפינוק כזה!

חלק מהטעמים החדשים אהבתי יותר (שוקולד עם שבבי שוקולד) וחלק פחות (שוקולד-תות, שהיה מאד מתוק בעיניי), ובחלק עשיתי שימוש קצת שונה מהרגיל ושילבתי אותם בהנאה הגדולה שלי לאפייה:

קאפקייק'ס וניל ושבבי שוקולד בציפוי קרם שוקולד מריר

החומרים:

לקאפקייק'ס (את הכמויות מדדתי בתוך גביעי "ג'וי" ריקים):
1 גביע מעדן ג'וי בטעם וניל עם שבבי שוקולד
1 גביע חלב
1 גביע סוכר
3 גביעי קמח
1 כפית אבקת אפייה

לציפוי:
1 גביע מעדן ג'וי בטעם שוקולד מריר
1 מיכל שמנת מתוקה

לקישוט:
סוכריות צבעוניות וקישוטים מבצק סוכר

 

אופן ההכנה:

  1. מתחילים את הכנת הקרם יום לפני: ממיסים יחד כדקה במיקרוגל ג'וי בטעם שוקולד מריר ושמנת מתוקה. מערבבים לקרם חלק ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
  2. לאחר שעתיים, מוציאים את הקרם מהמקרר ומקציפים לקצפת רכה. מחזירים ללילה במקרר (הקרם יתקשה ויהיה נוח לזילוף למחרת). אם מוותרים על הזילוף ומורחים את הקרם בעזרת כף, אין צורך בקירור של לילה שלם. שעה נוספת במקרר תספיק.
  3. לקאפקייק'ס: בקערה טורפים ג'וי בטעם וניל עם שבבי שוקולד, חלב וסוכר. מוסיפים קמח ואבקת אפייה, וטורפים לבלילה אחידה.
  4. בעזרת תרסיס שמן, משמנים מעט 12 מנג'טים. ממלאים עד 1/2 מהגובה (בערך כף וחצי גדושה של בלילה) ואופים כ-20 דקות ב-160 מעלות, עד שהקאפקייק'ס זהובים ויציבים למגע. מצננים בטמפרטורת החדר.
  5. מורחים או מזלפים את הקרם מעל כל קאפקייק ו...מקשטים! :)

לפני הקישוט...

ואחרי :)

תהנו! :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

23 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת