00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

סמבוסק במילוי גבינות והפתעות

כמו כל מוצ״ש תפקידי לפנק את המשפחה היקרה 

והמוצ״ש הנוכחי ממלא בקשה של הנסיכה הקטנה שחזרה מטיול במצדה וכל שנפשה חשקה 

זה סמבוסק גבינה ,כמובן שנענתי בחיוב ושידרגתי מוזמנים להינות ממתכון קל וטעים

החומרים עבור 6 סועדים(שיודעים להינות מהחיים)

החומרים לבצק

1 ק״ג קמח

50 גר׳ שמרים

1 כף סוכר

1 כפית מלח

2.5 כוסות מים בהדרגה 

3 כפות שמן 

אופן ההכנה 

יש לערבב את הקמח השמרים והסוכר במיקסר להוסיף מים ומלח ושמן בסיום 

לערבב כ5-6 דק׳ עד קבלת בצק אחיד וחלק להעביר לקערה לכסות ולהתפיח במקום חמים כשעה.

החומרים למילוי

ניתן לשנות לפי העדפה אישית(כך אני הכנתי)

100 גר׳ גבינת עמק מגורגת דק

100 גר׳ פרמזא׳ן מגורד

250 גר׳ ריקוטה(כל סוג של גבינה כחושה)

1/2 כוס זיתים שחורים מגולענים ופרוסים דק

6-7 יח׳ עגבניות מיובשות קצוצות 

חופן שמיר קצוץ

מעט מלח פלפל לבן

אופן ההכנה

יש לערבב את כל החומרים והגבינות בקערה עד קבלת מסה אחידה.

מילוי הבצק

נקמח משטח עם מעט קמח ונקרוץ עיגולים בעזרת רינג(צלחת) זהים ושווים בגודלם .

נניח כף נדיבה עם מילוי באמצע הבצק ונקפל לחצי ,את השוליים נהדק בעזרת מזלג או קיפול .

נמרח קלות בחלמון ביצה נפזר מעל שומשום שחור ונאפה בחום 180 בתנור שחומם מראש.

עד כאן אשמח לראותכם נותנים like בדף שלי 

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת