33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

פשטידת בק צ`וי ותרד בלי גלוטן

פשטידת בק צ`וי ותרד בלי גלוטן

איך שמתקרר ואני מתחילה לראות מנגולד יפה וגדול בחנות הירקות שלנו משק שוורצמן במושב נטעים אז ישר מתחשק לי להכין את פשטידת המנגולד המצוינת שלי.

אך השבוע כשהגעתי כבר נגמר. 

אז מה לקחתי ? 

את הבקצ`וי שהוא מעין כרוב סיני וגם חופן עלי תרד, והנה פשטידה עם ירוקים טעימה ונחמדה.

לחתוך את הבקצ`וי לחתיכות קטנות 2 ס"מ בערך, את עלי התרד

להפריד מהגבעול, ולחלוט בסיר עם מים רותחים מומלחים למשך כרבע שעה.

לקצוץ ולסחוט במסננת את כל הנוזלים המצטברים.

לזה להוסיף:

2 ביצים

2 שמנת חמוצה של פעם

5 כפות קמח חומוס/שקדים

מלח

פלפל

(אפשר להוסיף גבינת מגורדת מלמעלה)

ולהכניס לתנור לכ-40 דקות עד השחמה. 

     

                          

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת