00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

דלעת ערמונים במילוי בורגול ורוטב דבש

נושי שלי צמחונית אז חייבים לגוון ועכשיו שהדלעת ערמונים מככבת 

איך אפשר להישאר אדיש

המתכון עבור 6 סועדים

החומרים

6 יח׳ דלעת  ערמונים

1 כוס בורגול(גודל בינוני)

כוס מיקס עשבי תיבול כבחירתכם-פטרוזליה,שמיר,סלרי,בצל ירוק וכו׳...

 2 יח׳ תאנים קצוצות (דבלה)

2 יח׳ משמש יבש קצוץ

כף צימוקים לבנים

מלח פלפל 

אבק אגוז מוסקט

2 כפות שמן זית

מקל קינמון

2 כפות סילאן

כוכב אניס

אופן הכנה

חותכים את הדלעת(מהחלק העליון )ובעזרת כף מרוקנים מגרעינים .

שומרים את החלק שחתכנו ישמש כמכסה בהמשך.

בקערה  נערבב כף שמן זית כפית מלח ובורגול  נוסיף מים רותחים עד כיסוי

ונכסה בנילון נצמד ל-10 דק׳.

בסיום נאוורר את הבורגול בעזרת מזלג ונוסיף את הפירות היבשים ועשבי התיבול

נתבל במלח פלפל אגוז מוסקט מעט קינמון וכף סילאן .

נמלא את הדלעת בבורגול ונעביר לתבנית עמוקה.

בקערה עמוקה נערבב 

2 כפות סילאן

כוס מים חמים

מקל קינמון

כוכב אניס 

וענף תימין

נערבב טוב ונשפוך לתבנית(הנוזל משמש ליצירת אדים וארומה ) 

נעטוף את התבנית בנייר כסף ונאפה על חום 180 כשעה וחצי

 אופן הגשה 

בצלחת הגשה נפזר מעט עליי בייבי מתובלים בוינגריט חמצמץ

נניח מעל את הדלעת נפזר גרעיני חמניה ובתיאבון

עד כאן אשמח לראותכם נותנים like בדף שלי 

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת