88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

כבד עוף-תבשיל

כבד עוף מטוגן עם הרבה בצל מטוגן, בתיבול של פלפל שחור ומעט מלח גס בסוף,הוא כבר טעים.

הפעם רציתי לשנות ולגוון. יצא מוצלח,

מלאו צלחות, והחלטתי לפרסם. לא הספקתי לצלם, כי פשוט הופתעתי מהחיסול הממוקד.

אז תתכבדו:

 

תבשיל כבד עוף:

500 - 600  גר` כבדי עוף נקיים מגידים ומחולקים ל -שני חלקים,

 2 בצלים יבשים, פרוסים דק, לחצאי טבעות,

כוס גרגרי חומוס מבושלים, (אפשר משימורים - לי היו מוכנים במקפיא)

ו פלפל אדום  חתוך לרצועות דקות וארוכות,

3 שיני שום שלמות,

1 קופסה שימורי  פטריות שמפיניון קטנות, שלמות/  או חצי קופסה פטריות פרוסות/ או  סלסלה פטריות טריות  .

1 כוס יין אדום מתוק (לקידוש),

אבקת מרק,

פלפל שחור,

שמן קנולה לטיגון.

אופן הכנה:

 משרים את הכבדים במים כדי כיסוי, בערך ל 30 דקות, מסננים היטב מהמים כ- 15 דקות,( להקפיץ מדי פעם במסננת).

במחבת גדולה, לצקת שמן קנולה לטיגון, לחמם ולהוסיף את פרוסות הבצל לשמן החם.

לטגן ולערבב מדי פעם עד לגוון זהוב.

להוסיף את רצועות הפלפל האדום, לערבב מדי פעם ולהמשיך עד שהפלפל מתרכך מעט.

להוסיף את שיני השום.

להוסיף את גרגרי החומוס המבושלים. לערבב, לבשל כ- 10 דקות.

להוסיף את הפטריות לערבב ולבשל יחד כחמש דקות.

להוסיף את הכבדים החצויים והמסוננים. לערבב קלות, לבשל רק עד שהכבד מאבד את צבעו הדמי. אך לא יותר מדי, (שלא יתיבש),

להוסיף אבקת מרק  כדי תיבול בלבד, פלפל ומלח לערבב, להוסיף את היין. להמשיך לבשל יחד עד שהכבד מוכן.

אם יש צורך להוסיף חצי כוס מים רותחים לערבב ולתקן תיבול. אם יש צורך להוסיף מלח, רק,  ממש בסוף.

*עד הוספת הכבד אפשר להכין הכל מראש, גם מיום קודם.

**הכבד במיטבו סמוך להכנתו ועל כן מוטב להוסיפו למחבת סמוך להגשה.

***הצעה  להגשה: כף גדושה תבשיל כבד עוף, בתוספת פירה טרי וסלט ירקות רענן.

***גרגרי חומוס - מדי פעם אני מבשלת אותם, מתבלת בפלפל כמון ומלח ומגישה .

ובאותה הזדמנות מפרישה חלק, ללא תיבול,  בקופסאות קטנות ומקפיאה. זה משמש כתוספת לכל מיני מאכלים.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קישורים אל

 

נגעי עור אבחון מוקדם

אבטיח כזה לא אוכלים

מתיחות פנים להעלמת קמטים

איך להפתר מדורבן

סריגת סלסלות מחוטי טריקו

מדריך להסרת חלודה

איך לשמור על בגדים לאורך זמן

הסרת כתמים ושריטות ממוצרים שונים בבית

תחזוקת הבית

טיפוח - מסיכות פנים מחומרים טבעיים 

קסמים בבצק

פייספוד

טיפים לתיקון וחידוש רהיטי עץ

 יו טיוב אפיה 

שמרים כוכב נוטלה

גרישמנס חומרים לניקוי ספות

כיצד לרפד כיסא 

טיפים לנקיון

טיפים לניקוי התנור

הסרת כתמים מבגדים

חביבה על הצלחת

הסרת כתמים מבגדים

ניקוי מיקרוגל

ניקוי אבק ביעילות

ניקוי שחורים מהפנים

דרכים טבעיות להיפטר מנמלים

הסרת כתמי עור ופיגמנטצה

שימוש בשום לפטריות רגליים ואקנה

כביסה נכונה הסרת כתמים

כביסה נכונה 2

כוסות זכוכית עכורות, כך תנקו

הסרת מדבקות כיצד?

טיפים קטנים גדולים

אמבט טיפולי לרגליים יבשות

הסרת עובש

כיצד מפצחים פקאנים

מתלה לעגילים 

הברקת כלי כסף

רסק עגבניות שנשאר - טיפ

רסק מעגבניות טריות - ניצול שאריות 

נשארו לכם חלבונים?

אימון וחיטוב ירכיים 

תרגילים לבטן ולמתניים

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת