2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

ספינג`

חנוכה בפתח והתחלנו עם הטיגונים ,האמת שסופגניות רגילות אני לא נוהגת להכין ,יותר את הסופגניות אשל

המהירות שרק לערבב ולטגן ,ספינג` גם נעשה במהירות אין צורך להמתין הרבה זמן והתוצאה נהדרת ,אני לא

מכינה הרבה רק בחנוכה ,השנה הכנתי קצת לפני דחיית סיפוקים חחח לא אני ..

המתכון הזה מלווה אותי הרבה זמן זהו מתכון של אימו של דודו שמחון ,מתכון מעולה ופשוט להכנה

לבצק:

קילו קמח
3 כפות שמרים יבשים (או 100 ג``ר טריים)

  2עד 3 כוסות מים פושרים
כף מלח
2 כפות קוניאק
אופן הכנה:

 ללוש לבצק דביק ,להגיע ממש למרקם לא דדליל ולא קשה אלא דביק.
להתפיח שעה.
להרטיב ידיים וללוש בתנועות קיפול את הבצק
להכין קערה עם מים לטבול את הידיים במים  ולהכין צורות ולטגן בשמן חם.

וזה המרקם מבפנים ..

 וספינג` שהתחפש לסופגניה ...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת