00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

סלט בורגול שמח

בורגול על פניו נראה משעמם אבל....

אז קבלו מתכון טעים ובריא  מלא בהפתעות

הכמות עבור 6 סועדים /אפשר גם להינות לבד

החומרים

500 גר בורגול /בינוני

1 בצל סגול

1 פלפל אדום-גמבה

צרור עשבי תיבול-שמיר,פטרוזליה,כוסברה,נענע

2 ענפי סלרי -גבעול ועלים

2 גבעולי בצל ירוק

200 גר׳ גרעינים-דלעת ,חמניה,צנובר,לוז

מיץ מלימון וחצי 

2 כפות שמן אגוזים

מלח

1 פלפל ירוק חריף

אופן ההכנה

 בקערה עמוקה נערבב את הבורגול עם כף שמן וכפית מלח

נכסה את הבורגול במים רותחים (גובה המים כחצי ס״מ מעל הבורגול)

נאטום עם ניילון נצמד ל 15 דק׳ .

במקביל נחמם מחבת עם כף שמן אגוזים ונקלה את הגרעינים .

את הבצל/גמבה/פלפל ירוק חריף נחתוך לקוביות קטנות את כל העשבי תיבול ,בצל ירוק וסלרי נקצוץ היטב.

לאחר 15 דק בעזרת מזלג נאורר את הבורגול ונוסיף את העשבי תיבול/בצל/גמבה/פלפל חריף וחצי מכמות הגרעינים.

נתבל במלח ונוסיף את הלימון לסיום נעטר ביתרת האגוזים ונזלף את שמן האגוזים.

עד כאן אשמח לראותכם נותנים like בדף שלי 

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת