88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

מלווח פיצה

מלווח פיצה

 

 

 

חשקה נפשכם, בערב, למשהו אחר, מהיר וטעים?

הפתיעו אתכם אורחים?

המתכון הזה מיועד לכם, בתנאי כמובן שיש לכם במקרר את המצרכים הדרושים.

חומרים:

קטשופ חריף/מתוק לבחירתכם,

גבינה צהובה מגוררת טובה ואיכותית (עמק),

פלפל  אדום חתוך לרצועות, אפשר צבעים שונים,

מלווח קפוא,

תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה,

חום תנור 200 מעלות.

 

 

בתוספת פילפלים וזיתים שחורים- אפשר לגוון

הכנה:

מורחים את עלי המלווח (לא  צריך להפשירם מראש)  בקטשופ חריף/מתוק לפי טעמכם,

מפזרים רצועות פלפלים,

בשיכבה עליונה,  מפזרים פתיתי גבינה צהובה מגוררת (עמק),

 

 

 

 

 

 

מכניסים לתנור שחומם מראש,  בשלב שני מלמטה,

עד שהגב"צ מותכת ועלה המלווח תפוח.

אם זה מיועד לילדים כדאי לחתוך את עלה המלווח למשולשים

מבוגרים רעבים יתגברו בקלות על  1/2 עלה מלווח, וגם על עלה מלווח שלם, באחריות!

*לדעתי: מי שרוצה יכול לקשט בזיתים פרוסים, אורגנו, ו/או פרוסות דקיקות של עגבניה. (אישית לא היה חסר לי - בארוח שלנו).

 

 

 

 

 

*כל הקרדיט לרותי ד. שאצלה אכלנו ואהבנו.

 

 

 

ואני הכנתי לפי בקשה מיוחדת :מלווח + 2 פרוסות גבינה צהובה וצ'ילי גרוס

 גבינה צהובה 2 פרוסות +בצל סגול קצוץ  לרצועות,

+כמה פרוסות עגבניה דקות מתובלים בשמן זית ומלח גס + פילפל שחור גרוס

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת