22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

אורז מטוגן

26/11/2013
אורז מטוגן

הנה לפניכם וידוי מרגש: אני לא אוהבת לזרוק אוכל. עם זאת, אני גם משתעממת  לאכול את אותו הדבר כמה ימים ברצף... וככה הכנתי בפעם הראשונה את המתכון הבא. תוספת זריזה שאפשר (ואפילו כדאי) להכין משאריות של אורז לבן (ואפשר גם מלא).

 

החומרים:

1 כוס אורז

1 כף שמן קנולה

3 כפות שמן שומשום

2 כוסות לקט ירקות (מופשרים)

ביצה טרופה

3 כפות רוטב סויה

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן. מקררים (אפשר גם יום-יומיים במקרר).
  2. בווק או מחבת גדולה, מחממים את שני סוגי השמן. מוסיפים את האורז והירקות ומערבבים כ-3 דקות.
  3. יוצרים גומה במרכז האורז, שופכים פנימה את הביצה הטרופה ומערבבים במהירות כדקה.
  4. מוסיפים את הסויה ומערבבים כדקה נוספת.

בתאבון:)

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת