2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

לחם שאור מקמח מלא ...

לחם שאור מקמח מלא ...

לחם שאור בדרך כלל אני קונה ומאוד אוהבת ,הפעם החלטתי להכין בעצמי רק מה שצריך לגדל קודם שאור ,

ולגדל שאור טוב צריך מורה מעולה ,אז נכנסתי לאתר של הנחתום הידוע בידע הרב שלו בהכנת שאור ומאפי

שמרים ,והצלחתי, גדלתי את השאור במשך שבועיים האכלתי ערבבתי והתוצאה פשוט נהדרת ,אין כמו אפיה

של לחם בבית ,הריח המתפשט בכל הבית ,הלחם שיוצא חם מהתנור עם הקליפה המתפצחת והצליל החלול,

מה אומר ,עונג גדול ,עכשיו יש לי שאור במקרר וכל פעם שחשקה נפשי בלחם טרי זאת כבר לא תהיה בעיה ,

בפעם הראשונה הוספתי קצת שמרים כמו שממליץ הנחתום ,ממליצה מאוד להיכן לבד לכל מי שאוהב ,התוצאה

משתלמת ,אפשר לשלב לבצק ,אגוזים ,עגבניות מיובשות ,קימל ,זרעי חמניות ,כל מה שאוהבים .

הנה קישור לאתר ולמתכון לחם שאור מלא עם שיפון ,ממליצה מאוד לכל מי שפוחד להכין לחמים בבית להכנס

לבלוג של הנחתום .

http://www.baking.co.il/whole_wheat_rye_sourdough

והנה הלחם שאפיתי ..כאן לפני האפייה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת