00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

תבשיל עוף עם ירקות

תבשיל עוף טעים עם הרבה רוטב,

לכן מומלץ להגיש עם אורז או לחם.

           

 

 

 

                         

מה מכינים:                                                                          4 מנות 

חצי קילו פרגיות  חתוכות לחתיכות גדולות , חלקי עוף ( 4 כרעיים חצויים לדוגמא )

4 תפוחי אדמה 

1 בטטה  או עוד תפוח אדמה אחד

בצל גדול 

חצי ראש שום (מקולף ומופרד לשיניים 

חציל 

2 גזרים 

1 קשוא

שורש סלרי

 

כוס מים + חצי כפית שום גבישי / ציר בקר / כוס מים + 2 כפיות מרק עוף/בשר

כפית וחצי מלח

כפית וחצי פפריקה מתוקה

חצי כפית פפריקה חריפה

חצי כפית פלפל שחור גרוס

חצי כפית כמון

חצי כפית כורכום

רבע כפית כוסברה יבשה ( גרגרים טחונים)

4 כפות שמן צמחי 

 

 

אופן ההכנה:

 

1) קוצצים את הבצל 

2) מקלפים וחותכים את הירקות לחתיכות בגודל 2 ס"מ על  2 ס"מ

3) מחממים את השמן בסיר גדול, מטגנים את הפרגיות / חלקי העוף מ-2 הצגגדים עד להשחמה ומוציאים לצד 

4) מעבירים את הבצל לסיר ומטגנים עד להזהבה

5) מוסיפים את הירקות ומטגנים מעט, יש לשים לב שלא יישרף

6) מוסיפים את המים/ציר ואת התבלינים ומערבבים , המים צרכים להגיע בערך עד לחצי הגובה של המצרכים , אם חסר אפשר להוסיף עוד קצת מים.

7) מביאים לרתיחה מכסים ומנמיכים את האשר ומבשלים על אש קטנה כשעתיים.

8) אם נותרים בסוף יותר מידי נוזלים אפשר רבע שעה אחרונה לבשל ללא מכסה.    

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת