33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בריאות בקלות

עוגת שוקולד טבעונית.

מכירים את התוכנית של שי לי בימי שישי בערב? לעיתים אני צופה בה, יש מה ללמוד ממנה.

לפני מספר שבועות היא הכינה בראוניס טבעוניים

הבראוניז נראו טוב, המתכון שונה ממתכונים רגילים מוכרים, יש לי את החומרים החלטתי לנסות.

עולה השאלה האם בני הבית יבחינו בשינוי...עוגה ללא ביצים?

ניסיתי והצלחתי ...למעט הבן הצעיר שראה את המתכון כתוב ולכן ידע את הרכיבים ...עשה פרצוף , דבר שלא הפריע לו  לבקש עוד, האחרים לא  ידעו ולא איכזבו והעוגה התחסלה. היה טעם מסוים של קוקוס עליו שאלו.

ניתן לחמם אותה לפני הגשה, ולהגיש לצד גלידה.

 

להלן הרכיבים:

200 גרם שוקולד מריר 60% 

200 גרם  חמאה

1 כוס סוכר חום  או רגיל

רסק תפוחי עץ משני תפוחים - אני  טחנתי את התפוחים בבלנדר עם 1/2-3/4 כוס מים לעיסה אחידה.

1 כוס קרם קוקוס

11/2 קמח תופח + 2 כפות

1 כפית תמצית וניל 

1 כף ליקר תפוחים , אפשרות.

בסיר באן מארי מניחים את השוקולד והחמאה, ממיסים .

מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שנמס בתערובת.

מכבים את האש ומצננים.

מוסיפים את רסק התפוחים ואת קרם הקוקוס ומערבבים, מוסיפים את הקמח, וניל והליקר ומערבבים לתערובת אחידה.

מעבירים לתבנית אפייה עגולה 26 ואופים בחום של 180 -190 מעלות במשך שעה .

לפזר אבקת סוכר ולהינות .

בתאבון.

אתי.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל eti19651 אלא אם צויין אחרת