00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

בראוניז עם מרשמלו

השבת יש בר מצוה לאחיין שלי - אראל - מזל טוב! אז המתכונים שלנו השבוע יהיו אלה שהכנתי לכבוד בר המצוה.

קודם כל - בראוניז עם מרשמלו. מדובר על בראוניז. מעליהם מרשמלו מומס, ומעל לזה - קרם שוקולד...

רכיבים:

לבראוניז:

275 ג' מרגרינה

2 כוסות סוכר

4 ביצים

כפית וניל

כוס קקאו

כוס קמח

חצי כפית מלח

למרשמלו:

2 צנצנות ממרח מרשמלו

לקרם שוקולד

חצי כוס סוכר חום

רבע כוס מים

3/8 כוס קקאו

100 ג' מרגרינה

כפית וניל

150 ג' אבקת סוכר

הוראות הכנה:

מקציפים מרגרינה וסוכר לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים ביצים. מוסיפים את שאר רכיבי הבראוניז. מערבבים. 

משטחים בתבנית 25X30 משומנת. אופים במשך רבע שעה בחום בינוני.

מצננים עד שאפשר להכניס למקפיא. מכניסים למקפיא, ובינתיים מעמידים את צנצנות המרשמלו בתוך קערה שטוחה עם מים רותחים למשך כ-10 דקות, בזמן שהבראוניז קופאים.

מוציאים את הבראוניז מהמקפיא, ומורחים את המרשמלו על הבראוניז בצורה אחידה פחות או יותר. מכניסים את התבנית לתנור למשך כ-5 דקות, עד שהמרשמלו מבריק.

מכניסים חזרה לפריזר.

בסיר קטן מרתיחים את הסוכר החום, המים והקקאו. מערבבים ומבשלים על אש קטנה כ-8 דקות. מוסיפים מרגרינה ווניל. מערבבים ומצננים. מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים היטב.

מוציאים את התבנית מהמקפיא, לוקחים כף מהשוקולד שבסיר, ומורחים על הבראוניז. וכן הלאה. עד שנגמר השוקולד, וכל הבראוניז מכוסים היטב.

מכניסים את התבנית למקפיא למשך כ-10 דקות. חותכים את הבראוניז בזהירות לקוביות בגודל 2X2 או 3X3. בשלב זה השוקולד קצת מרחף מעל המרשמלו, אז צריך לחתוך ממש בזהירות. ולהחזיר שוב למקפיא, ולחתוך עוד קצת, וכו'. 

אוכלים ישר מהמקפיא, או שנותנים לזה 10 דקות להפשיר על צלחת, אבל לא כדאי יותר מזה. ייתכן שתקבלו שוק סוכר... שווה...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת