00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

טורטייה במילוי סינטה מוקפצת

בהמשך לרשומה של סינטה מוקפצת הינה לכם רעיון לטורטייה במילוי סינטה

 

המצרכים:

חבילת טורטיות  גדולות - 12 יחידות  (אפשר להשתמש גם בטורטיות קטנות)

 2 כפות שמן

2 בצלים גדולים פרוסים לרצועות

פטריות טריות - פרוסות  / או קופסא 1 שימורים

2 גמבות - חתוכות לרצועות דקות

3 שיני שום כתוש

בשר סינטה 1 קג - פרוס לרצועות דקות

3 כפות טריאקי

4 כפות סויה

פלפל שחור מעט

ומלח לפי הטעם

 

צריך :  ווק להקפצה

  אופן ההכנה :

1. להקפיץ בווק עם כף אחת של שמן את הבצל עד השחמה, להוסיף את הגמבות ולערבב.

2. להוסיף פטריות ואת השום הכתוש ולערבב , יש  להקפיץ עד שהירקות מוכנים.

3. להניח בצד בקערה את הירקות המוכנים , עדיין לא לתבל.

4. להקפיץ את הרצועות סינטה עם כף שמן כמספר דקות עד שהבשר משנה את צבעו ומשחים , כדאי לטעום חתיכה לדעת שהבשר מוכן.

5. לווק עם הסינטה יש להוסיף את הירקות מהקערה לערבב ולהוסיף את הטריאקי , הסוייה , מלח , ופלפל  לפי הצורך

    ולבשל  עוד חמש דקות עד שהטעם משתלב.

6.  את הטורטיה מניחים במחבת ללא שמן , מחממים כדקה בערך משתי הצדדים - והטורטייה מוכנה למילוי.

7.  מורחים את הטורטייה  באיזה ממרח שאוהבים כמו בטחינה ,אבוקדו  אפשר גם בלי - ומפזרים  2 כפות של הסינטה המוקפצת,

      אפשר להוסיף חסה או ירק שאוהבים  (לא חובה) .

8.  מגלגלים כצינור ואז פורסים ל - 3 ומניחים במגש.

 

 בתאבון

 תמונה נוספת של הטורטיות

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת