33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

לביבות קולרבי וקישואים @

         

בסימן חג החנוכה המתקרב לעברנו בצעדי ענק.....
מה יותר מזוהה מאשר הלביבות?
אז אתם מוכנים למתקפת הטיגונים,
הלביבות הסופגניות וה..עוד?..חח

הנה מתכון ללביבות שבהחלט ניתן לאפות או להכין בצורות שונות,
לבחירתכם ולהנאתכם הרבה...
לביבות מפתיעות בטעמן,
שכן המרכיב העיקרי בהן הוא הקולרבי,
ירק משובח,
שכדאי ואף ממליצה לעשות בו שימושים רבים במטעמים.

יהיו כאלה שירימו גבה על השימוש בקולרבי,
אך אומר לכם, נסו והיווכחו.
ענין של טעם אישי.
את הקולרבי אפשר לאכול כמו שהוא חי או מבושל, מטוגן או אפוי,
במרק או בתבשילים שונים.

לביבות קולרבי וירקות

מצרכים:

2 קולרבי גדול, מקולף וחתוך לרצועות דקיקות 
1 גזר או בטטה מקולף, קצוץ לרצועות דקיקות
2 קישואים חתוכים לרצועות דקיקות
1 תפו"א בינוני מקולף חתוך לרצועות דקיקות
2 ביצים
מלח ופלפל לפי טעם
2 כפות פאנקו (פירורי לחם יפניים)
1 כף קמח
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

בקערה גדולה יש לערבב היטב את כל הירקות הקצוצים, להוסיף את התיבול, הביצים, הפאנקו והקמח.
לתערובת אחידה.
במחבת חמה עם השמן, בעזרת כף יש ליצור לביבות ולשטח אותן קלות.
לטגן משני הצדדים עד להשחמה יפה.

          

חיבור המשלב טעמים שונים,
שגורמים חגיגה בלב ובנשמה 

* הצעת ההגשה שלי, עם מטבל טחינה בניחוחות הדרים.

תהנו לכם !

 רותי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת