22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

קינוח אישי מבצק עלים עם קצפת וניל

קינוח אישי מבצק עלים עם קצפת וניל
פחזניות או קרמשניט אישי... איך שלא תקראו לזה- מדובר בקינוח פשוט ומהיר שעושה הרבה רושם! אפשר להשתמש בבצק עלים על בסיס מרגרינה ובשמנת צמחית כדי להפוך את התענוג לפרווה.
 

החומרים:

1 חבילת בצק עלים מופשרת לילה במקרר
1 ביצה טרופה+כפית דבש (לא חובה)
2 מיכלים שמנת מתוקה להקצפה
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
1 חבילת שוקולד מריר
 
אופן ההכנה:
1. פורסים את הבצק ובעזרת כוס, קורצים כ-40 עיגולים. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
2. מברישים כל עיגול בביצה טרופה מעורבבת עם דבש.
3. אופים ב-180 מעלות, כ-15 דקות, עד שהעיגולים תפוחים וזהובים. מוצאים ומניחים לצנון בטמפרטורת החדר, כ-10 דקות.
4. מקציפים את השמנת ואינסטנט פודינג במהירות גבוהה כדקה, עד ליצרת קצפת יציבה (אפשר גם במטרפה ידנית וערבוב נמרץ).
5. מניחים כפית גדושה מהקצפת על החלק התחתון של אחד העיגולים וסוגרים מעל למעין סנדויץ' עם עיגול נוסף. חוזרים על הפעולות עד שנגמרים העיגולים...
6. ממיסים את השוקולד כדקה במיקרוגל ומערבבים לקרם חלק.
7. בעזרת כפית, מזלפים מהשוקולד מעל לכל מאפה.
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת