66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עניבות מבצק עלים

לא נחפור הרבה סתכלו בתמונות ותחליטו אם להכין.

 

 

 

 

 

 

 

 

המצרכים :

1 חבילה בצק עלים על בסיס חמאה /מחמאה, מופשרת במקרר לילה.

למילוי :

1 קופסה ממרח תמרים

1 כוס אגוזי מלך טחונים /שקדים.

למריחה:

ביצה טרופה עם מעט מים..

הכנת המילוי :

פשוט וקל לערבב את התמרים עם האגוזים הטחונים

להניח את הבצק על משטח מקומח מעט.

לחתוך למלבנים בגודל הרצוי לכם.

לחתוך עם גלגלת פסים לאורך המלבן עד לאמצע הבצק (לא עד הקצה)

לשים את המילוי ולסגור עם החלק החתוך ( לא צריך להדק חזק ).

לרפד תבנית בנייר אפיה.

לחמם תנור ל180 מעלות 

למרוח בביצה. זמן אפיה משוער 25-30 דקות.

לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר.

עם כוס תה אתם מסודרים 

בהצלחה

שלכם מכל ה  טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת