00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

סלומון ברוטב סיני טעים במיוחד

03/01/2014
 
מתכון מדליק לדג טעים ....קצת אחרת בסגנון סיני
 
 
המצרכים:
8 פרוסות של סלומון - משקל כולל 1 קג
4 כפות שמן זית
3 כפות סויה
4 שיני שום כתושות או פרוסות לעיגולים
2 כפות טריאקי
פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
כפית פפריקה גרוסה גס  (פלפל אדום גרוס)
 
 
 
אופן ההכנה :
 
1. מנקים את הדג ומניחים במסננת.
2. בקערה להניח את כל המצרכים , שמן, סויה, טריאקי, פלפל גרוס, פפריקה גרוסה והשום להוסיף את הדג ללטף עם הידיים , לעטוף את הקערה בניילון נצמד.
3. להניח לדג במשרה שעתיים ואז להכניס לתנור , עטוף בנייר כסף.
4. 190 מעלות 25 דקות עם נייר כסף , להסיר את הנייר כסף להעביר למצב גריל לעוד 10 דקות.
 
 
המלצה כדאי להשרות כשעתים זה מחדד את הטעמים של הדג - ולא לתבל להכניס לתנור ישר .
 
 
המלצת הגשה: כתוספת ירק זרמתי עם  ברוקולי אשר הקפצתי אותו לאחר  רתיחה וסינון, את הברוקולי מקפיצים בווק עם כף שמן 3 שיניי שום כתושות
                     ו2 כפות סויה , להקפיץ כ4 דקות ולהגיש - לתבל רק במעט פלפל שחור גרוס.
                     מאד כדאי - יוצא טעים מאוד .
 
 
broken heartbroken heartbroken heartbroken heartbroken heartbroken heartbroken heartbroken heartbroken heartbroken heartbroken heartbroken heartbroken heartbroken heartbroken heartbroken heartbroken heartbroken heartbroken heartbroken heart
 
הדג יצא מהתנור
 
ועוד תמונה עם הרוטב המדהים...
 
 
ערך קלורי למנה באתר :  http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4500

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת