00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

כרובית בפירורי לחם

עוד מתכון מעולה וקליל של אמא שלי.

העיקרון די דומה לעוף בפירורי לחם.

רכיבים:

1 חבילה כרובית של סנפרוסט

חצי כוס פירורית מתובלת

חצי כוס פירורית זהב

2 ביצים

הוראות הכנה:

שוטפים את הכרובית וחותכים אותה למנות הגשה, אם החתיכה גדולה מדי.

מוציאים שתי קערות קטנות. באחת טורפים את שתי הביצים, ובשניה מערבבים את שני סוגי פירורי הלחם.

מכינים תבנית גדולה ומשמנים אותה בנדיבות רבה.

טובלים חתיכת כרובית בביצה, ואחר כך בפירורי הלחם. ומניחים בתבנית בסמיכות לכרובית הקודמת. 

לאחר שמילאתם את כל התבנית בכרובית, אופים כשעה בחום בינוני. 

באמצע האפיה מוציאים את התבנית מהתנור, ובעזרת כף לוקחים מהשמן שבתבנית ומפזרים אותו על כל הכרובית, כך שתראו שכל פירורי הלחם נרטבו מהכרובית. ממשיכים לאפות עד תום השעה, ומשתדלים שלא לזלול את הכל לפני ההגשה. קשה אבל אפשרי surprise

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת