00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

מאפה בשר טחון ותפוח אדמה מגורר

 

 

 

 

 

אחרי שסיימתי להכין את מאפה הגבינות חשבתי שיש מקום גם למאפה מקביל על אופציית הבשרי.

יצאתי לדרך... בחרתי באותו העיקרון. שטחתי מלווח בתבנית האפיה הקטנה.  במחבט קטנה השחמתי קלות קוביות בצל ושתי שיני שום קצוצות. הוספתי בשר טחון וטיגנתי קלות תיבלתי בפלפל שחור גרוס. מעט מלח ופפריקה מתוקה. הערתי את תכולת הבשר על המלוח ומעליו גררתי שוב תפוח אדמה שהתבשל בקליפתו. הוספתי מעט חמאה בפינות על גבי תפוח האדמה כדי להשיג השחמה קרספיות. התוצאה המופלאה נחטפה חמה... 

 

 

טיגון קל

 

על המלווח 

 

תפו"א מבושל מגורר

 

מעט חמאה ולתנור

 

בתאבון. 

 

 

המרכיבים

תפוח אדמה מבושל בקליפה

מלווח קנוי 

חצי בצל- קוביות

2 שיני שום

בשר טחון 300 גרם 

פלפל שחור גרוס

פפריקה מתוקה

מלח

 

בתאבון

 

 

תודה לכם שהגעתם שוב לכאן והכרתם עוד חלק ממני. אשמח ויותר כשתגיבו.

מזמינה אתכם לדף הפייסבוק שלי

  שלכם תפו  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת