00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

מאפה גבינות, תפוח אדמה ותירס

 

 

 

 

 

 

 

מאז שהבת הודיעה שהיא מפסיקה לאכול גם עוף. (על בשר אין בכלל מה לדבר, בדיוק כמוני... ) אני שבה ומגייסת את חושי הדימיון והיצירה במטרה להכין תבשילים מזינים ומגוונים. ממציאה מתכונים ומגוונת בהם כדי לרענן את התפריט שהיא אוכלת. כל מנה תגיע תמיד בתוספת סלט ירקות גדול. 

את מאפה הגבינות של היום כבר ניסיתי בעבר בוריאציות שונות. הפעם שטחתי בתחתית תבנית האפיה מלווח. ועליו התחלתי להוסיף את החומרים. בשלב ראשון פרוסות דקות של תפוח אדמה מבושל. מעליו פיזרתי גרעיני תירס. (אפשר מקלח או מקופסא) תיבלתי בפלפל שחור גרוס. מעליהם רצועות קטנות של גבינה בולגרית ושוב רצועות של תפוח אדמה. הכל נעשה במידה כדי שהמנה לא תכביד. בשלב הזה התבנית נכנסת לתנור על 200 מעלות למשך מחצית השעה לערך ואז יוצאת ולהוספת גבינה מגורדת וכדורי מוצרולה . וחוזרת לתנור לשלש דקות על חום גבוה והתכת הגבינות. הסלט כבר מוכן. 

 

תחתית מלווח קנוי 

 

 

נכנס לאפיה ראשונה 

 

נכנס להתכת הגבינות 

 

מוגש עם סלט

 

 

המרכיבים:

1 מלווח

גבינה בולגרית

גבינה צהובה מגוררת

תפוח אדמה שהתבשל בקליפתו

גרעיני תירס

פלפל שחור

כמה כדורי גבינת מוצרלה 

תבנית אפיה/כלי חסין אש. 

בתאבון

 

 

תודה לכם שהגעתם שוב לכאן והכרתם עוד חלק ממני. אשמח ויותר כשתגיבו.

מזמינה אתכם לדף הפייסבוק שלי

  שלכם תפו  

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת