2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת אינגליש קייק...

עוגת אינגליש קייק...

 

כולם מכירים את העוגה הזאת ,אני זוכרת כשהייתי ילדה אימי נהגה להכין את העוגה ואני הייתי מלקטת את

הפירות מתוך העוגה ,אבל היתה לי גם שיטה ,לפי צבעים ,קודם את הירוקים ,לאחר מכן את האדומים ,וככה

הלאה ,שנים שלא הכנתי את העוגה ,במסגרת קניות שערכתי נתקלתי בקופסא עם הפירות הציבעוניים ומיד

ידעתי שאכין את העוגה ,את המתכון הכנתי כמו רוב העוגות הבחושות שלי מתכון בסיסי ביותר ,התוצאה

נהדרת ממליצה מאוד .

מצרכים:

200 גרם חמאה או מחמאה רכה

1 כוס סוכר

3 ביצים

1/12/ כפית תמצית וניל

3  כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה

1   כוס מיץ תפוזים

1 קופסא פירות מסוכרים לאינגליש קייק

1/4 כוס אגוזים קצוצים

1/4 כוס צימוקים  

אופן הכנה:

במיקסר עם וו גיטרה מקציפים חמאה עם סוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ,מוסיפים את הביצים והווניל מקציפים מעט עד שהתערובת אחידה ,

בקערה מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה ,מוציאים כפית מהקמח ומפזרים על הפירות באופן אחיד ,

מוסיפים את הקמח והמיץ בהדרגה ומערבבים עד שהתערובת אחידה ,מוסיפים את הפירות ,הצימוקים ,והאגוזים מערבבים עם כף עץ .

משמנים שתי תבניות אינגליש קייק מחלקים את התערובת לשניים ,

אופים בחום 180 מעלות כ45-50 דקות .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת