00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

שקדי עגל מקורמלים

07/11/2013

אחד מהח״ג האהובים עליי שקדי עגל קבלו מתכון קל וטעים שלא ניתן לדמיין עד כמה

החומרים

שקדי עגל -800 גר׳ לערך (שקית קפואה/טרי)

כף דבש/סילאן

כפית פלפל גרוס 

אופן ההכנה 

נחמם פלנצה(מחבת ממליץ עם פסים) לדרגת חום גבוהה ביותר ללא שומן 

את שקדי העגל נפרוס לפרוסות בעובי בינוני לאחר שהמחבת חמה מאוד נצרוב את השקדים תוך כדיי לחיצה כך שכל הבשר יצרב(יבוא במגע עם החום) במקביל נחמם מחבת

 

 

נוספת  ללא שומן  ונעביר את השקדים  הצרובים, נוסיף כף סילאן או דבש נקפיץ קלות ניתן לדבש לעטוף את כל השקדים כך שיהיו מקורמלים לקראת סיום נוסיף פלפל גרוס בנדיבות 

והריי לכם מעדן מלכים

 

טיפ חשוב

השקדים הקפואים מלוחים מאוד לפניי השימוש מומלץ להשרות אותם במיי קרח לאיזה חצי שעה )


ההגשה

ממליץ להגיש ליד מאפה קריסיפי כגון

ברוסקטה 

עלה סיגר

שילוב המרקמים ירים את המנה כפליים 

 

עד כאן אשמח לראותכם נותנים like בדף שלי 

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת