00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

גליליות במלית ריקוטה ודובדבנים

המצרכים:

1 חבילת גליליות ג'וני

150 גר' ריקוטה

1/4 כוס סוכר + 2 כפות סוכר

1 כף מיץ לימון

1/2 מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל)

ריבת מעדן דובדבנים שחורים (למשל של סאן דלפור)

50 גר' שוקולד

ברס אגוזים

 

אופן ההכנה:

1. לערבב את הריקוטה עם 1/4 כוס סוכר ומיץ הלימון ולטרוף לתערובת אחידה.

2. בקערת מיקסר להקציף את השמנת עם המתוקה עם 2 כפות סוכר לקצף יציב.

3. לאחד את הקצפת לתוך תערובת הגבינה בתנועות קיפול.

4. להוסיף את מעדן הדובדבנים ולערבב בתנוות קיפול קצת.

5. להעביר לשקית זילוף עם צנתר ולמלא את הגליליות.

6. להמיס את השוקולד מעל באן מרי, להוסיף כף שמן ולערבב לתערובת חלקה ומבריקה.

   בצלחת אחרת לשים את ברס האגוזים.

7. לטבול צד אחד של הגלילית לציפוי בשוקולד ואז בברס האגוזים. להמשיך ככה עם שאר הגליליות.

 

ניתן להקפיא ואז להגיש קר כמו גלידה.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת