00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

מרק תירס סיני - טעים וקל הכנה

 

המצרכים :

 

1 בצל גדול  קצוץ דק

4  בצלים ירוקים פרוסים דק דק

1 קופסאת שימורים תירס (385 גרם נקי)

כף וחצי - אבקת מרק עוף ללא מונסודיום  (לפי הטעם) או מלח במקום

פלפל שחור מעט

3  כפות סויה

1 כף קמח (לרביכה) אפשר קורנפולור במקום

1/2 כוס מים  (לרביכה)

1 ביצה

 

אופן ההכנה :

1. להניח בסיר את התירס כולל המיץ מקופסאת השימורים ולמלא במים ולהניח על הגז.

2. להוסיף את הבצל הירוק ובצל  הלבן ולהביא לרתיחה.

3. שהמרק רותח יש להוסיף את האבקת מרק לערבב ולהנמיך את האש.

4. לוקחים את הכוס עם מים ומערבבים את הכף קמח עד שמתקבלת תערובת אחידה.

5. את המים עם הקמח מוספים למרק כאשר הוא במצב רתיחה בהדרגה ומערבבים תוך כדי.

6. מוספים את הסויה , הפלפל שחור מערבבים .

7. את הביצה בקערית משקשקים ושופכים לאט לאט למרק ומערבבים תוך כדי.

8. מבשלים עוד מספר דקות וזהו המרק מוכן  , ומה זה טעים :)

בתאבון !!!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת