00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

תפור עלי

פתיחת עונת המרקים! מרק הבטטה הראשון!

כן, רבותיי

עונת המרקים התחילה!

לא יעזרו הכחשות או ללכת עם חולצה קצרה ולקפוא מקור...

מרק אינו מוקצה יותר מחמת חימום!

איזה כיף.

אצלנו המרק הוא רק תירוץ... (לאכול שקדי מרק, אלא מה?!) אבל בכל זאת - שיהיה טעים.

אז הנה מרק בטטה זריז להנאתכם

הכמות הזו האכילה חמישה אנשים - מתוכם שלושה ילדים שאכלו שתי מנות כל אחד! כיפק לאמא. indecision

 

 

מצרכים:

3 בטטות גדולות

3 תפוחי אדמה בינוניים-גדולים

3 בצלים בינוניים

תיבול: אני השתמשתי באבקת מרק (שלא נדע...), אבקת ג'ינגר, מלח ופלפל

20 גרם חמאה - כמובן שלא חייבים אם רוצים להפוך את המרק לפרווה.

כף שמן זית

שקדי מרק!

 

אופן ההכנה:

חתכתי את הבצל וטיגנתי אותו בקצת חמאה ושמן זית

ותוך כדי הוספתי את קוביות הבטטה ותפוחי האדמה

טיגנתי קצת עם מכסה סגור - בערך 5 דקות

הוספתי תיבול - אצלי זה היה כפית אבקת ג'ינגר, כפית אבקת מרק עוף, מלח ופלפל לפי הטעם.

הוספתי 6 כוסות מים - עד לכיסוי כל הירקות בסיר + סנטימטר מעל

הבאתי לרתיחה ובישלתי על אש קטנה לעוד חצי שעה.

 

אני טחנתי הכל כי הייתי צריכה "להחביא" את הבצל.... וגם כי המרק יוצא קרמי וטעים ככה.

אתם לא חייבים, אלא אם כן הבן שלי בא לאכול אצלכם, ואז אתם גם צריכים להחביא את הבצל...

 

בתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hamudale אלא אם צויין אחרת