2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

פשטידת פסטה וגבינות ...

23/01/2018

הפשטידה הזאת כמו רוב הפשטידות שאני מכינה נולדה כשיש לי הרבה גבינות במקרר ואני מחפשת דרך

לנצל אותם וכשנשארות לי חצאי חבילות של פסטה,המאפה הזה יצא טעים מאוד וקל שבקלים להכנה ,

מבשלים מערבבים ואופים ,ארוחת צהריים או ערב מושלמים .

אפשר להוסיף תרד פטריות יוצא מושלם

מצרכים:

1/2 חבילה פסטה בכל צורה אני עשיתי צינורות מעוגלים לבשל במים ולסנן

1 גביע קוטג`

1 גביע גבינה לבנה

1/2 קופסא שמנת מתוקה

1/2 כוס חלב

200 ג`ר גבינה מלוחה מפוררת

קופסא קטנה כדורי גבינת מוצרלה לחתוך לחצי

150 ג`ר גבינה צהובה

30 ג`ר חמאה

2 ביצים לערבב היטב

רוטב פיצה :

2 כפות רסק עגבניות

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית אורגנו

1 כפית סוכר

לערבב היטב

(אפשר להשתמש ב2 כפות רוטב לפיצה מוכן)

בקערה גדולה לערבב את הגבינות חוץ מהגבינה הצהובה והחמאה,להוסיף ביצים,שמנת מתוקה ,חלב ,רוטב

פיצה ,לערבב לתערובת אחידה להוסיף את הספגטי לערבב שכל הספגטי יצופה ברוטב ,להניח בתבנית

משומנת עמוקה ,לפזר מעל את הגבינה צהובה וקוביות קטנות של חמאה ,לאפות בחום בנוני גבוהה 180

מעלות כ40 דקות או עד שהמאפה מזהיב מלמעלה .

הכנתי את המאפה בתוספת 1 בצל מטוגן ב20 גרם חמאה  פטריות חתוכות להוסיף ולטגן מעט ,

חצי חבילה תרד טרי קצוץ גס להוסיף לתערובת הגבינות והפסטה ולאפות יוצא נהדר .

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת