00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

את ואני מבשלים צבעוני

חזה עוף במשרה פפריקה

01/11/2013


חזה עוף בלי כלום על מחבת פסים זו אחת המנות הכי מהירות להכנה, אבל גם הכי משעממות שיש. כדאי להשרות קודם את החזה במרינדה מעניינת, ואז לצלות. הטעם משתפר פלאים!

חומרים (ל- 4 מנות)

4 חזות עוף

למשרה: 

1/3 כוס שמן זית

1/2 כוס מיץ לימון (מיץ מלימון שלם)

1 כפית פפריקה (מתוקה או חריפה, לפי מה שמעדיפים)

1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה

מלח ופלפל

הכנה

מערבבים בתבנית עמוקה את חומרי המשרה. 

מניחים במשרה את חזות העוף למשך שעה, ולאחריה הופכים אותם לצד השני, לעוד שעה.

מחממים מחבת פסים (אפשר להבריש במעט שמן), וכשהיא חמה מניחים את חזות העוף למשך מספר דקות, ואז הופכים. 

החזה מוכן כשהוא לבן לחלוטין, גם מבפנים.

אפשר להגיש עם אורז ועגבניות.

גיוונים ותוספות:

במקום פטרוזיליה אפשר לשים עשבי תיבול אחרים, כמו ריחן או כוסברה. לאוהבים חריף אפשר להוסיף פלפל חריף קצוץ או כפית רוטב צ`ילי. 

אז מה יש במנה?

חזה עוף הוא נתח דל בשומן ועשיר בחלבונים.   

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל יעל ענבר1 אלא אם צויין אחרת