00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

תפוחי אדמה אפויים III

עוד תפוחי אדמה אפויים מצויינים. הפעם של בישולה. את אלה אנחנו אוכלים מיד לאחר ההכנה. לדעתי, חימום מחדש מוריד את הרמה שלהם פלאים...

רכיבים:

6 תפוחי אדמה, קלופים, שטופים וחתוכים לקוביות 1X1X1 ס"מ

שליש כוס שמן זית

2 כפות גדושות אבקת מרק בצל

הוראות הכנה:

הוראות המתכון המקורי הם לערבב את השמן עם מרק הבצל בכוס, לשים בשקית. לשים בתוכה את כל קוביות התפו"א, ולנער, עד שהכל מתכסה.

בפועל - מעולם לא הצלחתי להבין איזה גודל של שקית יכול להכיל 6 תפו"א חתוכים... ואיך שליש כוס שמן יכול להספיק לכולם...

אז אני פשוט שמה כף-שתיים שמן בשקית סנדוויץ', מוסיפה כף שטוחה אבקת מרק בצל, ומכניסה לשקית כמה שיותר מקוביות התפו"א. מנערת, ושופכת לתבנית חד פעמית גדולה. וחוזר חלילה, עם שקית סנדוויץ' חדשה. עד שנגמרות הקוביות.

כל ווריאציה שתעשו - תתקבל בשמחה.

אופים כ-45 דקות בחום בינוני, ומערבבים תוך כדי, כל רבע שעה לערך.

בתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת