33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

מרק ראשון לחורף וגם קציצות לב בקר אפויות

מרק ראשון לחורף וגם קציצות לב בקר אפויות

כבר כמה ימים שבשעות הערב מתחשק לי מרק. 

אין לי עצמות עדיין אז הוא צמחוני, אך טעים וממש כיפי. 

מה בפנים ? 

בטטות, עגבניות, שורש סלרי, פטרוזיליה, בצל, כרוביות, דלעת, גזרים.

זה מה שהיה לי, אז זה מה שנכנס, אבל כל דבר יהיה טוב :)

מכינים כך .


מאחר והיה לי לב בקר טחון מופשר, אז התחשק לי להכין קציצות לצד המרק:

1/2 ק"ג לב בקר טחון

1/2 ק"ג בשר טחון

1 ביצה

חופן פטרוזיליה קצוצה

1 בצל בינוני קצוץ דק

פפריקה, מלח גס, כמון, קינמון

מערבבים הכל, יוצרים קציצות (לי יצאו 24) מורחים מלמעלה קצת שמן קוקוס/זית, משטחים אותן מעט כדי שיתבשלו באמצע, ולהכניס לתנור שחומם בחום 180 מעלות למשך 30 דקות. (להפוך באמצע). 

**הקציצות מגירות המון נוזלים, אז כשאני הפכתי באמצע הייתי צריכה גם להחליף נייר אפיה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת