2121
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

שניצל תירס ביתי ...

שניצל תירס ביתי ...

שבוע טוב חברים ,השבוע הכנתי לנכדים שניצל תירס ביתי ,מחומרים שיש בכל בית ,מה אומר הצלחה גדולה ,

לא רק הנכדים זללו וטרפו גם המבוגרים אהבו מאוד ,הנכדים החזיקו את השניצל ביד ואכלו ,תענוג לראות אותם

אוכלים אוכל שאני יודעת שנעשה בהמון אהבה ,ויודעת בדיוק איזה מריכיבים יש בפנים ממליצה בחום .

שניצל תירס ביתי מתכון:

1/2 קילו חזה עוף טחון

2 ביצים

1 כוס פרורי לחם

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1 כף אבקת מרק עוף

1 בצל מגורד

1/2 קופסא גרגרי תירס מסוננים היטב (ניתן לטחון מעט את גרגרי התירס)

לבלילת הביצה :

1/2 כפית פפריקה מתוקה

1/4 כפית שטוחה מלח

1/2 כוס שמן לטיגון

אופן ההכנה :

בקערה לערבב בשר עם 1/4 כוס פרורי לחם ,1 ביצה

מלח,פלפל שחור ,אבקת מרק עוף ,ובצל מגורד לתערובת אחידה ,

להוסיף את גרגרי התירס ולערבב ,לעטוף היטב את הקערה ,להכניס למקרר לשעה .

בקערה קטנה לערבב היטב ביצה עם פפריקה ומלח ,בצלחת רחבה להניח פרורי לחם ,

להרטיב מעט את הידיים ,ליצור קציצות שטוחות לטבול בביצה ובפרורי לחם ,לחמם שמן במחבת

לטגן עד להזהבה משני הצדדים .

ניתן לאפות את הקציצות בתנור להניח נייר אפייה לרסס שמן על הנייר להניח את הקציצות לרסס מעל

הקציצות מעט שמן לאפות כ15 דקות בחום בנוני 180 מעלות .

אפשרות נוספת היא להכין שניצל תירס צמחוני להחליף את הבשר בתפוחי

אדמה מבושלים ומעוכים ..מתכון מסודר בהמשך .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת