00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

המבורגר לגיל 18

יום הולדת גיל 18 לנסיכה שלי סתיו . 

וזו הפקה של כמה ימים והיום מסיבת יום הולדת לחברים הקרובים 15 משהו אינטימי.

ואז זה מתחיל אבא אני רוצה ככה 

מנה ראשונה, עיקרית וקינוח 

מה לא עושים עבור הילדים?!

אז קבלו מנה אחת (מבין כמה שהיו) קלה ואהובה על כולם

המבורגר תוצרת בית 

קל פשוט וזמין התוספות עליי

החומרים -עבור 6 המבורגרים-200 גר׳ למנה

1.2 ק״ג בשר -700 גר׳ אנטריקוט ,500 גר׳ צלעות

מלח דק

פלפל גרוס

מעט מלח גס

2 כפות שמן רגיל

1/2 כוס מיי סודה

מלח גס לסיומת

אופן ההכנה

יש לטחון את הבשר טחינה אחת גסה ( אם מסוגלים לקצוץ בסכין)

להעביר הכל לקערה לתבל במלח דק פלפל שמן וסודה לערבב הייטב ולתת לבשר לנוח חצי שעה במקרר.

בסיום הזמן לחלק את הבשר ל-6 כדורים במשקל אחיד

לעבד ביד (ניצור קציצה)  במקביל נשמן רינג ונכניס את הבשר פנימה (לקבלת המבורגר אחיד)

בסיום נקרר (לפחות לשעה וכמה שיותר עדיף)

הכנת המנה

נחמם מחבת פסים לדרגת חום גבוהה לקראת הצריבה נוסיף מעט שומן(ניתן לגוון שומן אווז נותן טעם עצום)

נצרוב את הבשר לפי דרגת עשייה רצויה  במידה ורוצים  w.d נצרוב במחבת ונשלים בישול בתנור

תוספות למנה

בצל מטוגן -ממליץ בצל סגול פרוס דק מטוגן עם מעט שמן וכף דבש ומעט טימין

פיטריות-כמובן טריות  פרוסות דק מוקפצות במחבת עם שמן זית מעט מלח פלפל ואגוז מוסקט

פלפלים קלויים-לשמן פלפלים עם מעט שמן זית ולהכניס לתנור חם (250) בסיום להוציא. לכלי אטום לקלף

ולחתוך לרצועות דקות .

אננס צרוב-עדיפות לטרי במידה ואין(משומר) נחמם מחבת פסים לדרגת חום גבוהה נפרוס את האננס לפלחים

דקים נמרח קלות בצ׳לי מתוק ונצרוב במחבת .

הרכבת המנה

נחצה את הלחמניה ל-2 נמרח רטבים לפי העדפה אישית נניח עלה חסה,רוקט,פלח עגבניה עם מעט מלח גס

מלפפון כבוש (בחומץ מומלץ) טבעת בצל טרייה ובצד השני נניח את הבשר

נעטר בתוספת הרצויה ובתיאבון.

טיפ חשוב להצלחה

איכות הבשר וכמובן להכין באהבה  

 

עד כאן אשמח לראותכם נותנים like בדף שלי 

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת