33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

ספריבס טלה בתנור

ספריבס טלה בתנור

היום אנחנו אוכלים ספריבס טלה בתנור. 

ככלל, אנחנו לא אוכלים המון בשר כבש, בעיקר פרה, כי אני לא כל כך אוהבת אם טעם הכבש, אבל החלטתי לנסות בכל זאת להכיר את הנתחים לילדות ולבן הזוג. 

המתכון דומה לאסאדו במרינדה וגם באופן האפיה, ועדיין צריך שיהיה כאן מתכון שכזה : 

מניפת ספריבס במשקל 1.5 ק"ג

מרינדה : 2 כפות שמן זית/קוקוס, 2 כפות סילאן, כף גדושה חרדל גרגירי, מלח גס, 6 שיני שום כתוש

2 ענפי רוזמרין

1-2 כוסות יין אדום

ירקות שורש (בטטות/תפוחי אדמה קטנים)

בצלים חצוים

לערבב את מרכיבי המרינדה, למרוח את הבשר ולהשהות במקרר מכוסה לפחות ל- 6 שעות לספיגת טעמים .

תחת הבשר אפשר להחביא את הירקות. 

להניח את הספריבס מעל הירקות, לפזר מלמעלה ענפי רוזמרין קצוצים קצת מלח גס על הנתח, ולשפוך את היין על הנתח.

להכניס (מכוסה) לתנור שחומם לחום של 200 מעלות למשך חצי שעה, להנמיך ל- 150 ולאפות במשך 3-4 שעות. באמצע ניתן להפוך את הנתח ולהוסיף נוזלים במידת הצורך (מים). 

20 דקות לפני ההגשה, להוציא כיסוי ולהשחים קצת שיקבל צבע יפה. 

   

 

             

הנתח חוסל ונמצץ עד תום ;)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת