55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

קנלוני בשר עם עגבניות @

         

בדרך כלל בהכנות ביום שישי לארוחות השבת, אין מאכלי פסטה !
יש אוכל מושקע ! אוכל ביתי, תבשילים, מטעמים ועוד...
הבנתם את הנקודה.

שבת שעברה חרגתי ושלא כמנהגי,
החלטתי שאני מכינה קנלוני, לא, שלא תטעו,
זה בתוספת לכל האוכל המושקע האחר !
יצא מעדן - אז ממליצה לכם בחום !

                     

קנלוני במילוי בשר וברוטב עגבניות

מצרכים:

1 חבילת קנלוני 
350 גרם בשר טחון
1 בצל מגורר
3 שיני שום כתושות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
מלח לפי טעם
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית פפריקה מתוקה
1 ביצה
(אפשר להוסיף גזר מגורר, או קישוא מגורר וכו`)
1 כף שמן

לרוטב העגבניות:

6-8 עגבניות מגוררות, או טחונות בבלנדר או במוט
או חלוטות, מקולפות ומרוסקות (מי שמעדיף עגבניות מקופסא - בבקשה, אני בדרך כלל לא)
2 כפות רסק עגבניות מעורבב בקצת מים
2 שיני שום כתושות
מלח לפי טעם
רבע כפית פלפל שחור
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית סוכר חום
1 כף שמן

אופן ההכנה:

בקערה גדולה יש לערבב את מרכיבי הבשר הטחון,
עם התיבול והירקות, לתערובת אחידה.
להכין תבנית אפיה (אני השתמשתי בתבנית מרובעת בינונית),
בעזרת כפית או בידיים,
יש למלא את תוכן הקנלוני בבשר ולסדר אחד לצד השני, באופן שווה בתוך התבנית.
כך להמשיך עד הכמות הרצויה לכם.
לערבב היטב את מרכיבי רוטב העגבניות וליצוק מעל הקנלוני המסודרים,
כך שכולם יכוסו ברוטב.
יש לכסות את התבנית, להעביר לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-40 דקות.
לפני סוף התהליך, להסיר את הכיסוי, לעוד 5 דקות. ובתיאבון !

                     

מנה אהובה על הילדים,
במיוחד על הבן שלי לבריאות !

תהנו לכם @

 רותי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

34 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת