00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

בראוניז נוגט עם הפתעות

 

המצרכים:

130 גר' שוקולד, שבור לקוביות

130 גר' חמאה, חתוכה לקוביות

1/2 כוס סוכר

2 ביצים

1 כפית תמצית וניל

1 כף חלב

3 כפות גדושות של אבקת נוגט

1/2 כוס קמח

קורט מלח

כמה ביסקויטים "פתי בר"

כמה מרשמלו חצויים (רצוי מרשמלו רגילים)

 

אופן ההכנה:

1. ממיסים מעל באן מרי שוקולד וחמאה לתערובת חלקה.

2. טורפים (אפשר במטרפה ידנית) בקערה גדולה את הביצים עם סוכר, ת. וניל ומלח.

     מוסיפים לתערובת הביצים את אבקת הנוגט וטורפים לתערובת אחידה, מוסיפים גם את החלב ומערבבים.

3.  מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים וטורפים ידנית רק שעד התערובת אחידה.

4. מנפים את הקמח מעל ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול פנימה, גם רק עד שהתערובת אחידה.

5. מרפדים תבנית אפייה (לא גדולה, הכמות שכאן מספיקה לתבנית קטנה-בינונית) בנייר אפייה, מוזגים 2/3 מבלילת הבראוניז. שמים מעל פיסות ביסקוויטים (פשוט שוברים הביסקוויטים לחציים) ומעל כל פיסת ביסקוויט חצי מרשמלו. מעל כל זה מוזגים את יתרת בלילת הבראוניז לכיסוי המרשמלו.

6. אופים כ-10 -12 דק' בחום 180 מעלות, עד שהשוליים יציבים.

 

בתאבון....

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת