00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

שוקי עוף ותפוחי אדמה בתנור

אז זה המתכון שבשבילי מגדיר את ארוחת שישי בצורה הכי טובה שיש ושרובנו גדלנו עליו בגירסאות שונות... עוף בתנור עם תפוחי אדמה! תאמינו לי שכשהתבנית תהיה בתנור אתם תשתגעו מהריח שיהיה לכם בבית...טוב נתחיל:

מצרכים:

10 שוקיי עוף

5 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות גדולות

2 בצלים חתוכים לעיגולים או רצועות

8 שיניי שום שלמות

4 עגבניות תמר חתוכות לפלחים

מצרכים לרוטב התיבול:

2 שיני שום כתושות או כפית שום כתוש

2 כפיות גדושות פפריקה מתוקה מרוקאית

2 כפיות גריל עוף 

חצי כפית כורכום

מלח ופלפל שחור גרוס 

חצי כוס שמן זית

4 כפות מים

אופן ההכנה:

בקערית עמוקה נערבב את כל מרכיבי רוטב התיבול, נשים בתבנית את רצועות הבצל, קוביות תפוחי האדמה ושיני השום ונשפוך חצי מקערית הרוטב לתבנית ונערבב (עם הידיים) עד לקבלת צבע אחיד בירקות.

נוריד לשוקי העוף את קצה העצם, נצפה אותם ברוטב מהקערית, נניח בתבנית ונכניס את פלחי העגבניות כשנסדר אותם בצורה שהקליפה תהיה כלפי מעלה ובשר העגבניות צמוד לשוקיי העוף.

נכסה את התבנית בנייר כסף ונכניס תנור שחומם מראש ל200 מעלות ל40-50 דקות נוריד את נייר הכסף וניתן השחמה של 10-15 דקות.

בתיאבון!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת