00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

כרובית מטוגנת

 

כרובית מטוגנת

 

כמה שנים לא הכנתי החלטתי להתפנק פעם אחת ולהנות.

מתכון מאוד פשוט וטעים.

כמויות לפי טעמכם.

 

חומרים:

כרובית מפורקת לפרחים בינונים

קמח לבן רגיל

פירורי לחם

ביצים טרופות עם תבלינים.

הכנה:

שוטפים היטב את הכרובית לעיתים אני משרה עם מים ומלח.

מרתיחים מים , ברתיחה להוסיף את הכרובית ומרתיחים 10 דקות.

מסננים היטב מהמים.

מכינים 3 צלחות: קמח,פירורי לחם (או פירורי פנקו או פירורים מתובלים.)

ביצים טרופות עם תבלינים הפעם הוספתי מלח,פלפל שחור,כמון,מעט כורכום.

בפעם האחרונה שמתי גם חרדל.שימו מה שאוהבים.

על כרובית אחת גדולה הוספתי 1/4 כפית כורכום ו  1/2 כפית כמון.

מחממים שמן עמוק טובלים את הכרובית בקמח מכל הצדדים

לאחר מכן בביצים מכל הצדדים ומסיימים בפירורי לחם גם מכל הצדדים.

מטגנים הכל ומספיגים בנייר סופג.

טעים ככה או עם זילוף לימון טרי או ליד טחינה.

(אם הקמח או הביצים ,פירורי לחם לא הספיקו כשאתם באמצע ההכנה תמיד באותו הרגע אפשר להוסיף)

סופ"ש נעים!

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

54 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת