00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

פשטידת פסטה מושקעת

זו פשטידה מעולה שמבוססת על פשטידה של קובי בר. קצת יותר השקעה, אבל התמורה בהתאם.

רכיבים:

250 ג' מקרוני בכל צורה שהיא

1 בצל גדול קצוץ

חצי קופסת שימורים עגבניות חתוכות לקוביות

100 ג' רסק עגבניות

רבע כפית פפריקה חריפה

חצי כפית מלח

רבע כפית פלפל

1 כפית אורגנו

1 קוטג'

150 ג' גבינה צהובה מגורדת

2 ביצים

הוראות הכנה:

מרתיחים 3 כוסות מים עם כוס חלב. מוסיפים את המקרוני, ומבשלים עד שיתרככו. מסננים, ולא שוטפים.

מטגנים את הבצל עד שיזהיב. מוסיפים את העגבניות ומבשלים 5 דקות תוך בחישה מתמדת. מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים, ומבשלים כ-7 דקות.

מעבירים את המקרוני המבושל לקערה גדולה. מוסיפים את תערובת העגבניות ובוחשים. מוסיפים את הביצים, הקוטג' והגבינה המגורדת. מערבבים לתערובת אחידה פחות או יותר.

משמנים תבנית בגודל 20X22 ס"מ ומשטחים בה את התערובת. אופים כ-30 דקות.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת