00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

לחם פרמזן

רשומה קצרה , באמת שאין הרבה לעשות.

לקחתי את המתכון הזה ללחם לבן ולבצק הוספתי פשוט 300 גרם פרמזן מגורד ונתתי להם לתפוח ביחד.

לאחר התפיחה הראשונה חילקתי לשלוש, מרחתי ביצה עם כל מה שבא - כפי שתראו בתמונה ויצא סוף הדרך.

אי אפשר לעמוד בפני ריח אפיה של לחם לבן טרי בתנור...

תנור ל - 160 מעלות ולבדוק עם קיסם שלא נשרף.

לפני התפיחה- הבצק מוכן:

מרחתי עליהם ביצה, זעתר, גרעיני חמניות ושומשום.

 

 

בתאבון לכם!!!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת