00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

כבדיי עוף בברנדי

 

מתכון קל ומהיר 

מומלץ להכנה בסמיכות לארוחה (שהאורחים בדלת)

מנת פתיחה נהדרת (ממליץ להגיש לצד יין לבן תוסס) 

עבור 4 סועדים

החומרים

300 גר כבדיי עוף  

1 בצל סגול פרוס דק 

כפית טימין

מלח פלפל

כף סילאן

2 כפות שמן זית

50 גר מחמאה

1/4 כוס ברנדי 

אופן ההכנה

מי שמקפיד על הכשר הכבדים(יש לשרוף אותם על אש גלויה-רק לא לייבש אותם)ומכאן הכל אותו דבר.

במחבת רחבה ושטוחה נחמם 2 כפות שמן זית ונקפיץ קלות את הבצל נוסיף את הסילאן ונקרמל מעט.

בשלב זה נוציא את הבצל לקערה.

נוסיף למחבת(כפי שהיא לא לשטוף) את המחמאה ונצרוב את הכבדים (במידה ושרפתם אותם יש לצרוב למס׳

שניות בלבד) למיזוג טעמים .

במידה ולא שרפתם יש לצרוב את הכבדים כחצי דקה לערך מכל צד לתבל במלח פלפל טימין ולהקפיץ מעט 

בשלב זה נוסיף את הברנדי .

נשלהב (להיזהר על הפנים) נצמצם טעמים נוסיף את הבצל והמנה מוכנה .

אני ממליץ להגיש לצד קרוסטיני(פרוסות לחם מרוחות במעט שמן זית ושום ואפויות בתנור)

סלט עלים רענן מעוטר בתאנים יבשות ווינגריט חמצמץ(1/4 כוס שמן זית כף בלסמי כפית חרדל מלח פלפל כף

מיץ לימון לערבב היטב ולקפל לסלט)

מנה פתיחה נהדרת פשוטה להכנה מלאה בטעמים ובהגשה נכונה נראיית מיליון דולר.

עד כאן אשמח לראותכם נותנים like בדף שלי 

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת