2121
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

קובניות ....

קובניות ....

מה לעשות שפחממות כול כך טעימות ומשמינות :P ,את המתכון הזה אני מכינה שנים מתכון פשוט וקל להכנה

והתוצאה משגעת ,קובניות קלילות קרנצ`יות מבחוף וסופוגיות כמו צמר גפן מבפנים ,אפשר לאכול את הקובניות

כמו שהם ואפשר עם סלסה עגבניות ,סחוג ,ביצה קשה ,אני אוהבת למרוח עליהם ריבה ועם כוס נס קפה מעדן..

הנה המתכון שמלווה אותי שנים של אלונה .



1 קג` קמח לבן


2 כפות מלח


חצי כוס סוכר


2 כפות שמרים יבשים


כ1/2 3 כוסות מים פושרים



לפתיחה:1 מרגרינה רכה (אני משתמשת בחמאה  )

אופן ההכנה:

 

1. לשים בצק ומתפיחים עד הכפלת הנפח.

2. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים. יוצרים כדורים ונותנים לנוח 15 דקות.



3. משמנים משטח עבודה, פותחים כדור לעלה דק בעזרת הידיים, מורחים מרגרינה ומגלגלים כמו רולדה.


4. יוצרים שבלול מהרולדה, מניחים בתבנית אפיה ומורחים מעט מרגרינה (חמאה)על השבלול,

מפזרים קצח או שומשום ..

 
5. מתפיחים חצי שעה (בחורף כשעה).

אופים בתנור חם 180 מעלות עד שהבצק מזהיב מלמעלה .

אני הכנתי 1/2 כמות בצק ..

מוכן ....אפשר לראות כמה שהבצק אוורירי ...



 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת