00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

פיצה/לחם זעתר ומה שבניהם

 

כל מוצ"ש אותה שאלה אבא מה אוכלים היום

לזניה,מוקפץ,על האש.....

אבל אני החלטתי (האמת נושי ) פיצה .

כן פיצה דקה וטעימה עם שלל תוספות אז קדימה מתחילים

הבצק

1 ק"ג קמח לבן

כפית סוכר

2 כפיות מלח

1/2 כוס שמן זית

50 גר` שמרים

3 כוסות מים

ניתן להעשיר את הבצק עם כפית טימין.אורגנו .

אופן ההכנה

בקערה נערבב את הקמח השמרים והסוכר נוסיף את השמן בסיום את המלח ובהדרגה את המים

נערבב היטב עד קבלת בצק אלסטי וגמיש .

נכסה ונניח במקום חמים (התפחה) ל45 דק` לערך .

בזמן זה נכין את הרוטב לפיצה

5-6 יח` עגבניות בשלות

1 שן שום

כפית אורגנו יבש

מלח פלפל

אופן ההכנה

את העגבניות והשום  נגרד בעזרת פומפיה נוסיף מעט מלח ופלפל ואורגנו יבש

תוספות לפיצה

ככל העולה על רוחכם וטעמכם כגון

עגבניות,בצל,חציל,פלפלים,אננס,טונה,בצל,מיקס גבינות,תירס וכו`.....

הכנת הפיצה

נשמן את הידיים בעזרת שמן זית ונחלק את הבצק ל-10-12 כדורים

נפתח את הבצק (בעזרת הידיים) ללא קמח

נחמם את הסיר החשמלי (כן אותו סיר נפלא)

ואז נאפה את הבצק בסיר כל צד כדקה (האפיה ממשיכה עם התוספות) לערך ונניח בצד.

לאחר שסיימנו לאפות את כל התחתיות בצד.

נכין לכל סועד פיצה כרצונו

רוטב עגבניות גבינה תוספות ושוב גבינה ומעל הכל מעט שמן זית מלח גס אורגנו וחזרה לסיר ל-2 דק`(הגבינה תימס)

המוצר הסופי מדהים בטעמיו  טקסטורה של טאבון .

ניתן לגוון ע"י מריחה קלה של שמן זית ואז זעתר ולסיר לשיזוף (חצי דק לערך)

במידה ואופים בתנור לאחר הרידוד נשים רוטב ותוספות ונאפה כ6-8 דק בחום 200 מעלות

בתיאבון

 

עד כאן אשמח לראותכם נותנים like בדף שלי 

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת