55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

רולדת עלי פילאס במילוי בטטה

18/10/2013

המצרכים:

1 חבילת עלי פילאס

1 יח' בטטה גדולה, או 2 בינוניות

100 גר' גבינה קשה - בולגרית

4 כפות גבינה לבנה

1 בצל קצוץ דק

מלח, פלפל

1 ביצה

שומשום

אופן ההכנה:

מפשירים את עלי הפילאס במקרר

מטגנים את הבצל בשמן זית, קולפים וחותכים לקוביות קטנות את הבטטות, מוסיפים לבצל וממשיכים בטיגון/אידוי. (הבטטות לא צריכות להתרכך לגמרי) מוסיפים מלח ופלפל. 

מסירים מהגז, מצננים מעט ומוסיפים את הגבינות ואת הביצה (משאירים קמצוץ מהביצה למריחת הרולדה) ומערבבים.

חותכים עלה של פילאס באורך התבנית, מניחים על  ניר אפיה, מסדרים במרכז את המילוי וסוגרים היטב את העלה מהצדדים. הופכים את הרולדה על צידה, כך שהחלק ה"תפור" מונח על נייר האפיה.

מורחים ביצה ומפזרים שומשום מעל.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות ואופים, עד להזהבת המאפה. 

מגישים חם או בטמפ' החדר.

בתיאבון. 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת