2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

אוסובוקו בקר עם ירקות שורש ...

מתחילים כבר להרגיש את הלילות הקרירים ויש חשק להכין תבשילים כבדים ,תבשילי קדרה שמתבשלים שעות

על האש ,הבית מתמלא בריחות נהדרים וההמתנה שווה כול ביס וביס ,כמובן שאפשר לשלב איזה ירקות

שאתם אוהבים ,לפת ,סלק ,תפוח אדמה ירושלמי ,שורש סלרי הכל מתאים .

תבשיל אוסובוקו בקר עם ירקות שורש ...

מתכון :

6 נתחים אוסובוקו בקר או עגל

6 כפות קמח

6 תפוחי אדמה קטנים קלופים

6 בצלים קטנים קלופים

4  גזרים קלופים וחצויים

2 בטטות קלופות וחצויות לרוחב

6 שיניי שום קלופים

סלסלה פטריות שמפיניון

2 עלי דפנה

ענף רוזמרין

2 ענפי תימין

1 כף מחוקה פלפל שחור גרוס

2 כוסות יין אדום

כפית מלח

6 כפות שמן זית

אופן ההכנה :

לקמח את נתחי האוסובוקו ,לצקת שמן בתחתית סיר כבד לחמם היטב,לטגן את נתחי האוסובוקו משני הצדדים עד להשחמה ,להוציא ולהניח בצד .

מוסיפים את תפוח האדמה ,הבצלים הגזר והשום לסיר מטגנים קלות

מחזרים את הבשר לסיר מתבלים ,מלח ,פלפל שחור גרוס ,עלי דפנה ,ענף רוזמרין ,תימין ,יוצקים את היין ו3 כוסות מים רותחים ,מביאים לרתיחה מבשלים על להבה נמוכה שעתיים ,מוסיפים את הבטטות והפטריות וממשיכים לבשל עוד שעה וחצי .

 חבל שאי אפשר להעביר את הריח ....

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת