22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

וופל בלגי יוגורט-תפוח

וופל בלגי יוגורט-תפוח

אז הנה סיפור אמיתי...

בסוף החודש שעבר בעלי ואני בילינו סופ"ש בבית מלון בתל-אביב. דקות לפני שנגמרה החופשה החלטנו שכדאי שנאכל משהו קטן לפני שיוצאים לדרך חזרה לצפון. נכנסנו לחנות 24/7 שהייתה בקרבתנו (אחת מני רבות) והתלבטנו... חשוב לי לציין ששנינו מעדיפים שלא לצרוך מוצרים עתירים בכולסטרול ושומנים ולכן אופציית ה"קפה ומאפה" ירדה מהפרק. ניגשנו למקרר מוצרי החלב ומיד שמנו לב למעדן חדש של יופלה, 3% שומן, עם תוספת תפוח. קנינו. התיישבנו על ספסל והתענגנו בכל טעימה.

כעבור מספר ימים, קיבלתי פנייה להשתתף בפעילות עם יופלה real החדש! צירוף מקרים? מיד התחלתי לתכנן את המתכון שאשלב בו את היוגורט החדש (רק גביע אחד, כי עם שאר הגביעים התפנקתי בעבודה בשעות אחר הצהריים).

אז הנה לפניכם קינוח מפנק במיוחד!

חומרים:

1 מעדן יופלה real בתוספת תפוח

1/2 כוס מיץ תפוזים

1 ביצה

2 כפות סוכר חום

3/4 כוס קמח מלא

1/4 כוס קמח לבן

1 כפית אבקת אפיה

להגשה: יופלה real (למה לא? פינוק בתוך הוופל ומעליו...)/דבש/סירופ מייפל/אבקת סוכר/כדור גלידה/קוביות תפוח...

הכנה

1. טורפים בקערה את היוגורט (כולל תוספת הפרי), מיץ תפוזים, ביצה וסוכר.

2. מוסיפים את הקמחים ואבקת האפיה ומערבבים לבלילה חלקה. 

3. אופים את הבלילה במכשיר יעודי להכנת וופל בלגי, לפי הוראות המכשיר.

 

 

תהנו :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת